Muhasebeciler odasından başkan Saygılı'ya ziyaret

Muhasebeciler odasından başkan Saygılı'ya ziyaret

Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ferman Aldemir ve yönetimi Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya ziyarette bulundu.

A+ A-

1-7 Mart Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin Muhasebe Haftası dolayısıyla Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ferman Aldemir ve yönetimi Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya ziyarette bulundu.



SMMMO Başkanı Ferman Aldemir ve yönetim kurulu üyeleri hafta kutlamaları kapsamında aynı zamanda meslektaşları Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Saygılı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir ve yönetim Kurulu üyeleri, Muhasebe Haftası nedeniyle ziyaretimizde bulundular. Bu vesileyle şehrimizin ekonomisine katkı sağlayan iş dünyasının önemli bir paydaşı, benimde meslektaşlarım olan muhasebeci ve mali müşavirlerin Muhasebe Haftasını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.


MUHASEBECİLER TÜRKİYE EKONOMİSİNİ KAYIT ALTINDA TUTAN

SMMMO Başkanı Aldemir ise “Covid 19 salgını, tüm dünya ile birlikte ülkemizi de derinden etkiliyor. Ekonomiler ciddi krizlerle sarsılırken; işletmeler, çalışanlar, eğitim ve sağlık sistemi kısaca hemen herkes zor zamanlardan geçiyor. Covid 19 salgını, üretim, dağıtım ve tüketim döngüsündeki bunalımı daha da derinleştirmiş durumda. Yaşam koşullarının ağırlaştığı, işletmelerin ayakta kalabilmek için büyük çabalar sarf ettiği bir dönemde Türkiye ekonomisini kayıt altında tutan, ekonomik ve ticari hayatın düzenli yürümesinde büyük katkılar sağlayan bir mesleğin temsilcileri olarak 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası’nı kutluyoruz” dedi.


Bu haber toplam 646 defa okunmuştur